De 5 make-up trends van 2018

Happy New Year en proost! Ik hoop dat je een fantastische avond hebt gehad. Het nieuwe jaar vier ik met een nieuwe website én de aller eerste trend alert van het jaar. Gisteren hebben we al afgeteld, maar vandaag doen we een make-up countdown. Speciaal voor jou, om dit jaar goed te starten en om jezelf alvast voor te bereiden. Want wat is een nieuw jaar zonder opvallende make-up trends! In 2018 zal niets teveel zijn. Goud, holografisch en groot zijn begrippen die de toon zetten en absoluut indruk zullen maken. Dit zijn de vijf grootste make-up trends van 2018!

1 – Volle en fantastische wimpers

Koop een goede mascara, want met deze make-up trend heb je het nodig. Volle wimpers maken een comeback. Misschien niet zo dramatisch als de Twiggy wimpers, maar wel net zo opvallend. Als ik moet kiezen voor een merk, dan is Dior mijn favoriet. Met de Plump ’n Volume of met de Black Out creëer je een look die meteen indruk maakt. Vooral de Blackout van Dior is een perfecte mascara, met een snel en perfect eindresultaat. Vergeet niet je tweede laag aan te brengen! Dior Make-up trend Dior Make-up trend Mascara

2 – Black on track

De eyeliner is terug en niet zomaar! Hoe heftiger en dramatischer, hoe beter. Een make-up trend naar ons hart, die onder andere al is gespot in de shows van Marc Jacobs. Geef jezelf de zwarte lijnen die je verdient. Dik, dramatisch, iconisch en indrukwekkend. L'oreal L’Oréal

3 – A golden girl

Make-up in een gouden kleur kennen we al jaren. Maar de gouden hightlighter is nieuw en nu al een absolute favoriete make-up trend. Rihanna, onze work-work-work-work-girl, heeft met haar Fenty Beauty make-up lijn deze perfecte hightlighter op de markt gebracht met de naam Killawat Freestyle Hightlighter. De kleur heet Trophy Wife en geeft je het gouden randje die je altijd al hebt willen hebben. Fenty Beauty

4 – Moon Dust

Heb je jezelf altijd al afgevraagd hoe je een mooie ultra violet highlighter kunt creëren? Colourpop heeft daar het antwoord op. Ga voor de Colourpop Super Shock Highlighter in over the moon. Deze fijne highlighter is super gaaf én creëert de perfecte moon dust op jouw huid. >Colour Pop Cosmetics<

5 – Glitter Clitter

Hopelijk ben je glitters nog niet zat, want als we de runways mogen geloven gaan glitters nog meer shinen. Van kleine glitter details tot aan de grote ‘diamanten’ die er voor zorgen dat je absoluut zult opvallen. Plak ze rondom je ogen voor een prachtig effect en wees niet bang om met deze trend te stralen. Dries van Noten