Masterclasses

Master in make-up Basic

Met de Basic Make-up Skills training zet je de eerste stap naar een carrière als make-up artist. In twee dagen leer je over professionele visagie en ken je straks alle basistechnieken.

Dit ga je leren
Een goede look bestaat uit de perfecte basis. Zonder een sterke basis kun je niet aan de slag. In twee trainingsdagen leer je de beste technieken voor o.a. een flawless skin, perfecte wenkbrauwen en mooie lippen. Je gaat vooral leren door te doen. Hierbij wordt je intensief begeleid en ontwikkel je jouw make-up skills. Na deze training kun je vol zelfvertrouwen fantastische looks creëren.

Voor wie is deze training?
De Basic Make-up Skills training is geschikt voor iedereen die een ambitie heeft voor visagie. Of je nou aan het begin staat van een carrière als make-up artist of juist je make-up skills weer wil oppakken. Met deze training leer je de perfecte basis.

Kosten
€ 895,- inclusief lunch, materiaal en certificaat.
Producten by Ellis FAAS.

Goed om te weten
Je wordt geacht om zelf een model mee te nemen.
De training is persoonlijk ingericht, daarom kunnen er maximaal vijf personen per training deelnemen. In een kleine groep gaan we intensief werken aan jouw make-up skills.
Na afronding van de training ontvang je een certificaat.

  • Prijs: 750,00
  • Datum: 2 dagen
  • Plaatsen vrij: 5
Trainingsdag 1

Flawless skin

Op de eerste dag draait alles om de huid en het creëren van de perfecte basis. Want alleen met een goede basis creëer je de mooiste looks! We gaan aan de slag met o.a. foundation, concealer en wenkbrauwen.

Ochtend
In de ochtend gaan we aan de slag met de theorie voor de beste basis en geef ik een demo Flawless Skin.

Tussendoor nemen we even pauze om de benen te strekken en gezamenlijk te lunchen.

Middag:
In de middag ga je de theorie toepassen en ga je zelf een Flawless Skin en Natural Look creëren. Hierbij zal ik rondlopen en je begeleiden.

Trainingsdag 2

The perfect look

Op de tweede dag leer je technieken voor prachtige ogen en mooie lippen. We gaan aan de slag met o.a. eyeliner, glow, en lippenstift. Na het leren van deze technieken gaan we een prachtige complete look creëren!

Ochtend
In de ochtend behandelen we de theorie voor een complete look en geef ik een demo Lips & Eyes.

Tussendoor nemen we even pauze om de benen te strekken en gezamenlijk te lunchen.

Middag
In de middag ga je weer de theorie toepassen en bespreken we samen moodboards. Je brengt alle geleerde theorie in de praktijk en creëert zelf een complete look!

De locatie is op Keizersgracht 391 in Amsterdam. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Pak tram 11,2 of 5 vanaf Centraal Station.