Deze 5 maskers zijn de moeite waard!

Met deze wisselvallige temperaturen moeten we extra lief voor ons lichaam zijn, maar vooral voor onze huid. De hitte heeft ons vochtgehalte flink op de proef gesteld en we hebben vocht nodig. Vooral dat geweldige koppie van je. Naast hydratatie is het ook gewoon heerlijk om onszelf even te verwennen met een masker. Daarom zet ik vijf hele fijne maskers voor je op een rij. Geen zorgen, of je nou last hebt van een droge huid of oneffenheden, deze maskers gaan je helpen. En omdat een crème altijd een persoonlijk ding is, varieer ik in betaalbare en iets duurdere crèmes. Lezen en smeren maar!

Origins Overnight Drink Up Intensive

1- Origins Overnight Mask to quench skin’s thirst, Drink Up Intensive

Voor wie: mensen met een droge tot normale huid.

Mijn eerste woorden: een super product voor een mooie prijs! Dit masker bevat avocado en abrikozenpitoliën en heeft een intens herstellende werking. Gebruik de crème voordat je een schoonheidsslaapje gaat doen. Terwijl jij lekker ligt te dromen, doet Origins al het werk door jouw huid te hydrateren. Hoewel dit een nachtcrème is, gebruik ik het stiekem ook overdag. Dat doe ik na mijn dagcrème. Waarom ik dat doe? Een beter resultaat. Krijg je ineens last van je huid en kun je niet bedenken waarom? Misschien is het dan tijd om je voeding te checken en een extra schoonheidsslaapje te doen.

Kleine tip! Geen zin om ’s nachts te slapen met een masker op? Origins heeft ook een 10 minuten variant voor overdag, de Drink Up.

Prijs: € 15,00 voor 50ml – € 25,50 voor 100ml

Kopen kun je hier

Sisley Masque a la rose

2- Sisley Masque crème a la rose noir

Voor wie: mensen met een vermoeide huid en degene die het eeuwige jong willen behouden

De crème a la rosé is een Sisley bestseller! Dit masker geeft jouw huid instant een jeugdige en energizing uitstraling. Een prachtig en heerlijk product. Zoals de naam al verklapt, draait deze Sisley topper om rozen, zwarte rozen om precies zijn. Deze geur vind ik lekker. Het is zacht, thee-achtig en ruikt dus licht naar rozen. Niet overdreven aanwezig en is zeer ontspannend. De prijs is aan de hoge kant, maar het is zeker geen miskoop. Door middel van plantenextracten en vitaminen doet Sisley direct iets aan de tekenen van het verouderen en de vermoeidheid van de huid.

Prijs: € 121,50 voor 60 ml

Kopen kun je hier

GlamGlow MudMask

3- Glamglow SuperMud Masker

Voor wie: mensen die last hebben van oneffenheden, grotere poriën en puistjes

Heb je echt last van je huid of ben je gewoon op zoek naar een fijn en zuiverend product? Stop dan maar met zoeken, de Glamglow SuperMud is jouw antwoord. Dit masker bevat charcoal en heeft een zuiverende werking op de huid. Het is ook intens reinigend, wat ideaal is voor vettige T-zones en mee-eters. Als je last hebt van puistjes ben je met deze SuperMud ook heel fijn geholpen. Maar als je hele erge acne hebt, kan ik je aanraden om een huidspecialist of schoonheidsspecialist te bezoeken. Dit masker wordt by the way veel gebruikt door hollywoodsterren. Als het voor hun werkt, dan is het zeker goed genoeg voor ons!

Prijs: al vanaf € 15,50 voor 15ml. € 50,95 voor 50ml

Kopen kun je hier

SKI-II Treatment Mask

4- SK || Facial Treatment Mask

Voor wie: alle huidtypen, yeah! Vooral voor degene die willen hydrateren

Dit masker is geen smeersel, maar een écht masker. Beetje schrikbarend, maar dan heb je ook wat! Het witte laagje zorgt voor intense hydratatie en geeft je een mooie glow. Stralen willen we allemaal toch? En omdat het een plump effect geeft, zal het ook de structuur van je huid verbeteren. Daarnaast boost deze crème de vochtretentie van je huid. Dit houdt in dat je huid extra vocht krijgt. Hierdoor zal je gezicht gladder, rijker en gezonder aanvoelen. Cheers voor je huid!

Prijs: 95 dollar voor 6 stuks

Kopen kun je hier

L’Oréal Pure Clay Mask

5- Pure Clay Masker Detox

Voor wie: mensen met mee-eters, verstopte poriën en degene die lekker willen detoxen

Last but not least! De Detox Brighton is een prachtig product. En voor die prijs hoef je het zeker niet te laten liggen, beter zul je niet vinden. L’Oreal heeft een goede zet gedaan met haar lijn van pure kleien. In dit masker draait het ook weer om charcoal, dat niet uitdroogt, ontgift en laat stralen. Na het aanbrengen van dit masker zal je huid super schoon aanvoelen en heb jij een fijne huid detox gehad.

Prijs: € 12,99 voor 50ml

Kopen kun je hier