Terugblik: Hollands Next Top Model

Terwijl heel Nederland in spanning de winnaar van Hollands Next Top Model zat af te wachten, waren wij bezig met de opnames voor de laatste aflevering. Maar waren we ook de campagne van Jenneskens House aan het schieten. Een bijzondere ervaring en mijn tweede terugblik van dit jaar.

Behind the scenes

Voor Jenneskens House hebben we een campagne geschoten voor Amsterdam Fashion Week. Video en beeldmateriaal om de geweldige collectie van Kimberley te showen. Rikkie, Cecelia, Tim en Soufyan van HTNM waren natuurlijk onze modellen. Tijdens deze shoot waren ook de opnames voor de laatste aflevering van HNTM. De ‘hoe gaat het nu met’ aflevering, waarin de finalisten terugblikken op hun HNTM avontuur. En je raad het al, de winnaar was al uitgeroepen. Maar wij wisten nog van niks. Inmiddels is het bekend dat Soufyan de winnaar is. Een onwijs mooie prestatie en zeker verdiend. Nogmaals van harte!

Onze prachtige modellen

Jenneskens House x HNTM

De Jenneskens House campagne draaide om streetwear en community. Losse shots, maar vooral lekker samen schieten. En het resultaat is onwijs tof geworden! Daarbij hebben Rikkie, Cecelia, Tim en Soufyan deze collectie ook tijdens Amsterdam Fashion Week gedragen. In mijn vorige terugblik neem ik je mee backstage van AMF. Deze kun je hier lezen!

Ik en Latoya in actie

Fashionshoot

Heb je de laatste aflevering gezien? Dan is het je waarschijnlijk ook opgevallen dat Latoya en ik goed in beeld komen. Latoya heeft het haar verzorgd en ik de make-up looks. Terwijl wij ons bezighielden met de looks, waren de modellen gezellig aan het praten over hun mooiste momenten en ervaringen. Net zoals bij AMF was het weer een feest om met hun te mogen werken. Het zijn leuke jonge mensen. Ze zijn professioneel en goed om mee te werken. Werken met opkomend talent is altijd mooi en inspirerend. Het was een gezellige dag en voor mij een mooi moment om op terug te blikken!

Wil je ons zien schitteren in de aflevering? Bekijk dan hier laatste aflevering van HNTM bij RTL!