7x beauty items voor onder de kerstboom

Nog maar een week tot kerst en wat heb ik er zin in! Lekker opdoffen en er geweldig uitzien. Met deze 7 mooie beauty producten ben jij tijdens de feestdagen het stralende middelpunt. Leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven.

1. Sisley gezichtcreme – Soin Velours aux Fleurs de Safran

De nieuwe lijn van Sisley is geweldig. Met name deze gezichtscrème is heel fijn. De Soin Velours is een voedende verzorging en pakt alle oorzaken van een droge huid aan. En dat hebben we nodig tijden deze koude dagen. Ik vind het heel fijn dat de creme een hydraterende werking heeft en de rode huid verzacht. Overdag wordt de kwetsbare huid beschermt door een extract van boekweitgranen. In de nacht zorgt karité boter ervoor dat je huid goed herstelt. Daarnaast is de creme rijk aan katoenzaad, macadamia en zonnebloem. Lekker en gezond! De Soin Velours belooft een fluweelzachte huid en daar is niks aan gelogen. Het is wel een beetje prijzig, maar naar mijn mening 100% waard.

Dit kost het: € 163,00 voor 50 ml

Hier kun je het kopen

Sisley

2. Sisley – concealer Stylo Lumière

De feestdagen kunnen er soms een beetje inhakken. Maar als het aan Sisley ligt, heb jij altijd een stralende en frisse teint. De Stylo Lumière is een concealer uit de nieuwe collectie en wordt ook wel de lichtgevende booster pen genoemd. Verkrijgbaar in vier kleuren zodat je de perfecte match kunt maken met je huid. Sisley heeft voor deze magic pen speciaal ‘specular light-pigmenten’ geselecteerd. Pigmenten met ultra stralende eigenschappen die in de buurt komen van diamanten! De Stylo Lumière heeft een fijne en lichte structuur. Hierdoor smeert het niet alleen heel fijn, maar blijft het ook de hele dag perfect zitten. Het verdoezelt lijntjes en werkt de wallen weg. Alleen maar voordelen die we nodig hebben tijdens de feestdagen.

Dit kost het: € 45,00

Kopen kun je hier

Sisley

3. Dior Rouge Coffret – Midnight Wish Noel Limited Edition

Een ode aan Peter Philips voor het ontwerpen van de kerstcollectie van Dior, want hij is prachtig. Met deze collectie spoort hij iedere vrouw om in het lot te geloven. Een pronkstuk uit de collectie is de lippenstift. De Rouge Coffret lijn is een set van 6 lippenstiften in de mooiste rode tinten. Ze hebben een matte of gesatineerde finish en zijn afgewerkt met de gelukbrengende Christian Dior ster. Na deze lippenstift wil je nooit meer anders. Met deze ster komen je kerstwensen uit!

Dit kost het: € 182,50 / € 40,00 per stuk.

Hier kun je het kopen

Dior

4. Tom Ford Eye Color Quad – Honeymoon

De feestdagen zijn bij uitstek het moment om compleet los te gaan met prachtige looks. En dan kun je je ogen natuurlijk niet overslaan. Met dit oogschaduw pallet van Tom Ford kan het niet fout gaan en steel jij de spotlights. Het pallet is verkrijgbaar met verschillende kleurcombinaties, maar ik ben fan van het Honeymoon pallet. Dit zijn hele mooie en chique winterkleuren die ik eindeloos kan combineren. De intensiteit van de kleuren zorgen voor uiteenlopende effecten, maar kunnen ook worden toegepast in een subtiele look. De structuur van de oogschaduw is goddelijk en bijna niet te vergelijken met andere merken. Dit is mijn favoriete pallet voor perfecte ogen.

Dit kost het: € 76,00

Kopen kun je hier

Tom Ford

5. Sleek Blush – Coral

De blush is terug van weggeweest en belooft ook aankomend jaar weer onmisbaar te zijn. De blush van Sleek heeft een warme perzik kleur en blend goed op iedere huidkleur. Het geeft je een fijne en stralende glow. Hierdoor zie je er niet alleen mooi, maar ook gezond uit. De blush is perfect voor de feestdagen door de glinsterende ondertoon en het blijft de hele avond perfect zitten. Qua prijs is deze ook heel fijn. Zo kun je er een voor jezelf kopen én voor je beste vriendin!

Dit kost het: € 6,49

Kopen kun je hier

Sleek

6. Chanel – Le Vernis Rouge Noir

Chanel is een favoriet als het gaat om nagellak. Vroeger bleef de nagellak maar een dag of twee goed zitten. Sinds hun verbeterde formule kun je het een week redden. Wat ik heel mooi vind aan Chanel is dat ze goede kleuren kiezen. Ze gaan altijd mee met de trend en staan onwijs mooi. Voor de feestdagen ga ik voor donkerrood. Diep wijnrood, met een tikkeltje zwart. Chique en sexy. Ga je liever voor fel? Ga dan voor de knal rode kleur Rouge Red.

Dit kost het: € 25,00

Kopen kun je hier

Chanel

7. Dolce and Gabbana – The Only One

Een lekker luchtje is onmisbaar. Vooral het nieuwe luchtje van Dolce. The Only One is een heerlijke geur en sinds een paar maanden verkrijgbaar. Perfect voor de feestdagen, want met deze geur sta je zeker in het middelpunt. The Only One heeft bloemachtige tinten en geraffineerde eigenschappen. Een mix van Vanille, patchouli, viooltjes en bergamot zorgen voor betoverende contrasten. Een warme en chique parfum, met een prachtig flesje.

Dit kost het: € 71,40 voor 50 ml eu de parfum

Kopen kun je hier

Dolce and Gabbana