Gucci Beauty is back!

Gucci Beauty is back en beter dan ooit. Onder leiding van creative director Alessandro Michelle lanceerde het modehuis een indrukwekkende campagne voor een geweldige lipstick collectie. En niet zomaar een collectie, want het bevat maar liefst 58 kleuren. Dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe lijn!

The Gucci Beauty must haves

Gucci lanceerde in september haar prachtige Instagram pagina @guccibeauty en maakte daarmee de hele modewereld nieuwsgierig. Wat zou er gaan gebeuren? Deze maand was het dan zo ver, het populaire modehuis lanceerde een nieuwe beauty collective. Super, hier keek ik echt naar uit. De allereerste make-up collectie kwam namelijk in 2014 uit, in samenwerking met Path McGrath. Hoewel Gucci niet meer weg te denken is in onze accessoires en garderobe, kennen we de beauty kant eigenlijk niet. Dat vind ik zo jammer. Deze lipstickcollectie brengt daar verassing in en ik ben super benieuwd.

Gucci beauty en geweldige styling

Beauty details

De collectie bevat dus maar liefst 58 kleuren en wordt onderverdeeld in een subtiele Rouge à Lèvres Voile, een gepigmenteerde Rogue à Lèvres Satin en een fijne Baume à Lèvres. De drie verschillende lipstick formules hebben daarbij allemaal een andere verpakking en zijn oogverblindend. De Rouge à Lèvres Voile is ivoorkleurig met kleine roze rozen-details, terwijl de Rogue à Lèvres Satin een Art Deco motief heeft en de Baume à Lèvres mooi turquoise kleurt. En daar houden de details niet op. De lipsticks hebben een fantastische geur, ruiken naar viooltjes en hebben allemaal een andere naam. Michele is voor de Gucci beauty collectie geïnspireerd door de Hollywood golden age en Hollywood acteurs. Denk hierbij aan Love Before Breakfast en Three Wise Girls. Er is overal over nagedacht en dat vind ik erg mooi. De kleuren, verpakkingen, geur en campagne. Love, love, love!

Prachtige verpakkingen

Meer dan een lipstick

Met 58 prachtige kleuren is er altijd een mooie optie, voor iedere gelegenheid. Maar waarom zou je lipstick alleen gebruiken op je lippen? Je kunt de balm gebruiken als een subtiele highlighter en de satijnen tint om je blos te accentueren. En je hoeft hierbij niet eens een brush te gebruiken. Dep het fijn in met je vingers om een mooie laag aan te brengen.

Gucci Beauty campagne

Een Gucci ode aan authentieke schoonheid

De Gucci beauty campagne is indrukwekkend en is geschoten door fotograaf Martin Parr. In een persbericht beschrijft Gucci dat de campagne een manifest is voor schoonheid, geschreven door Alessandro Michele. De campagne is op de jaren tachtig geïnspireerd en is een ode aan authentieke schoonheid, die volgens Michelle verscholen ligt in imperfecties. De meningen over deze campagne zijn behoorlijk verdeeld. Sommige mensen zien liever perfecte beelden en witte tanden. Anderen zijn blij dat het ideaalbeeld hiermee eindelijk doorbroken is. Ik ben fan van de campagne en waardeer hun boodschap. Ze gebruiken o.a. donkere modellen en andere beauty merken doen dit te weinig. Daarbij is alles altijd tot in detail af. De locatie, accessoires, modellen en styling. Zo gaaf, hier hou ik van.

Gucci cast: Jared Leto, Alessandro Michele, Dani Miller en Zumi Roso