Dit zijn de 7 zomer haartrends van 2019

Het is weer zomer en ik ben echt aan het genieten. Vrolijke outfits worden uit de kast getrokken, felle kleuren laten zich zien en er zijn weer nieuwe haartrends. We gaan dit jaar voor grote haaraccessoires, volume en veel kleur. Deze fijne trends zijn gespot tijdens de spring/summer shows en nemen het over. Voor welke haartrend 2019 ga jij dit jaar?

Wetlook

Deze heerlijke look is perfect op een warme zomerdag. Het geeft je een beetje pit en zorgt tegelijkertijd voor een spontane en chique uitstraling. Om deze look te creëren heb je een föhn, borstel en wetlook spray nodig. Je kunt bijvoorbeeld de Osis Damped Pommade van Schwarzkopf gebruiken. Deze spray vind ik persoonlijk super fijn. Als je voor een snelle wetlook wil gaan, kies dan voor de Soleil Hydra Refresh Spray van Kérastase. Deze spray geeft een dewy finish en een lightweight definition. Lekker tijdens een dag op strand, want er zit een goede UV protector in.

Schwarzkopf Osis + Damped Wet Look Pommade. Prijs: € 31,00 voor 200 ml. Kopen kun je hier.

Een prachtige wetlook by Chloé

Speelse kleuren

Tijdens de shows van Matty Bovan, Marc Jacobs en Giambattista Valla heb ik prachtige kleuren voorbij zien komen. Van baby roze, zalm, koraal tot aan het geweldige groen, zoals je hieronder kunt zien. Mega! Als je echt voor een indrukwekkende kleur wil gaan, raad ik je aan om naar een kapper te gaan. Maar als je het gewoon wil proberen, gebruik dan een kleurspoeling. Bij de Kruidvat kun je voor een leuke prijs Wash In Wash Out kleuringen kopen. Dit zijn wel iets natuurlijke kleuren.

Kruidvat Wash in Wash out. Prijs: € 1,99 voor 75 ml. Kopen kun je hier.

Onwijs gaaf groen by Matty Bovan

Natuurlijke slag

Ik kan echt verliefd worden op haar. Vooral als er een speciale movement in zit. Je weet wel, zo’n mooie natuurlijke slag. Deze nonchalante look is ideaal voor degene die geen fan zijn van felle kleuren en haaraccessoires. Deze zomer hoef je dus niks te doen aan je mooie lokken. Gewoon jezelf zijn, zonder teveel poespas. Love it. Heb je geen slag van jezelf? Dit kan geregeld worden. Maak een knot in je haar en föhn het goed droog. Wel met beleid en een beetje geduld doen. Als je de knot eruit haalt, heb je een mooie slag in je haar. Op deze manier heb ik veel mooie looks gecreëerd op New York Fashion Week. Maak je look af met de texture mist van Sam McKnight, een geweldige haarstyliste.

Sam McKnight – Cool girl barely there texture mist. Prijs: € 26,00 voor 250 ml. Kopen kun je hier.

Natuurlijke slag by Chanel

Lange vlechten

De lange vlechten die we vroeger hadden mogen weer. En voor deze zomer luidt: the bigger the better. In dit geval, hoe langer hoe beter! Max Mara en Erdem gingen ons al voor met lange en shiny vlechten. Heb je geen lang haar van jezelf? Gebruik dan een keertje nep haar. Altijd leuk om een keer te doen. Het resultaat is daarbij vol en naar mijn mening heel gaaf.

Balmain Hair Clip-In Weft Memory. Prijs: € 115,00. Kopen kun je hier.

Shiny lange vlecht by Max Mara

Gepolijste perfectie

Een gepolijste knot of een strakke paardenstaart zijn echt mijn favorieten. Tijdens een dagje strand of ’s avonds met een mooie jurk aan. Met een natural make-up look en slippertjes ben je ready to go. Tip! Je hebt op je hoofd drie vaste punten: in de nekpartij, op de kruin en voorop je hoofd. Plaats je knot of staart altijd op deze punten en niet ertussen voor een sterk resultaat. Nog een tip. Bij pluizig haar is het goed om je haar even te föhnen of licht te stijlen. Maak je look af met een klein laagje glansolie!

Kérastase – Elixir Ultime Olie. Prijs: € 29,95 voor 100 ml. Kopen kun je hier.

Een perfecte gepolijste knot by Moschino

Groot haar, grotere accessoires

Grote haarbanden, clips en sjaaltjes, ik hou er echt van. Lekker opvallend en handig om je haar uit je gezicht te houden met het warme weer. Grote oorbellen erbij en je look is compleet. Alles kan met deze zomer haartrend, dus ga ervoor! Investeer in haaraccessoires en combineer met alle soorten en maten.

MyKitsch heeft geweldige accessoires voor je haar en wordt gedragen door onder andere Ariane Grande en Bebe Rexa. Kopen kun je hier.

Vrolijke, groot en geweldig by Dolce & Gabbana

Baby Bangs

Deze haartrend is best gedurfd. Ik snap best dat je het niet helemaal ziet zitten om je prachtige lokken tot een hele korte pony te knippen, maar het ziet er absoluut mooi uit. Sam McKnight en Guido Palau zijn de bedenkers achter deze trend en ze weten waar ze over praten. Toch liever niet knippen? Ga dan voor de clip in fringe van Balmain Hair. Top voor een feestje of een shoot en je kunt ze altijd naar eigen smaak knippen.

Balmain Hair Clip in Fringe. Prijs: € 65,00.Kopen kun je hier.

Gedurfde Baby Bangs by Prada