Met deze beautytips ben je zomer én vakantieproof

Wat een hitte hebben we gehad hè! Gelukkig zijn de temperaturen nu wat aangenamer. Om jouw huid en haar door de rest van de warme zomer te helpen, zet ik een aantal beautytips voor je op een rij. Met deze tips ben je zomer én vakantieproef!

Hydrateren, hydrateren en hydrateren

Met deze temperaturen is het nóg belangrijker om veel water te drinken. De voordelen van water drinken zijn eindeloos. Even kort samengevat is het goed tegen vermoeidheid, calorieverwerking en je huid. Een van de belangrijkste beautytips! Water sprayen is ook een goede optie. Gebruik de Evian Facespray om lekker af te koelen. Deze waterspray heeft alleen maar voordelen: het ziet er mooi uit, hydrateert, verfrist én zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Ook te verkrijgen in handig meeneem formaat voor in je tas en op vakantie.

Evian Brumisateur facial spray. Prijs: € 2,49 voor 50 ml. Kopen kun je hier.

Heerlijke hydrateren met Evian

Zomerse nagels

Maak je look af met de prachtige Pinky Bikini shellac van CND. Deze kleur past bij de zomerse vibe en je wordt er absoluut vrolijk van. Voor mij is shellac echt een uitkomst en ik raad het iedereen aan. Vooral als je op vakantie gaat. Het blijft lang zitten, glanst mooi en je hoeft niet zelf in de weer met een kwastje. Ga naar je nagelsalon en vraag om de Pinky Bikini. Deze musthave kleur brengt jou de zomer door.

Prachtig roze met Shellac!

Een mooie toet met zonnebrand

Naast goede hydratatie is zonnebrand echt een must. Beautytip nummer 1 tegen huidkanker en belangrijk voor de verzorging van je mooie huid. Ik gebruik voor mijn gezicht de Biodermal crème met SPF50. Deze werkt matterend en glimt niet. Ook super te gebruiken bij een gevoelige huid. Wel eerst je moisturizer gebruiken voordat je zonnebrand opdoet. Kies verder altijd voor een zonnebrand die je ouderwets kunt smeren. Volgens Dr. Jetskse Ultee is dit beter dan een spray. En zorg er altijd voor dat je een goede factor opsmeert. Je wilt natuurlijk niet verbranden!

Biodermal SPF50+ zonnecrème. Prijs: € 19,99 voor 50 ml. Kopen kun je hier.

Smeer je goed in met Biodermal

Beschermde lippen

Helaas zijn droge lippen ook een zomerse kwaal, maar gelukkig bestaan er lippenbalms die het leven zachter en mooier maken. In de zomer is het aan te raden op een balm te kopen die een factor heeft en daadwerkelijk voedt. Mijn favoriet is de 8 Hour Lipbalm van Elizabeth Arden met SPF20. Deze voedt, verzorgt en laat je lippen optimaal stralen.

Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm. Prijs: € 23,50 voor 15 ml. Kopen kun je hier.

Gezonde en beschermde lippen met deze fijne balm

Gezonde zomerlokken

Imago heeft een drietal aan haarproducten die perfect zijn voor op vakantie. Gebruik de Sun Mask, Sun Protecting Spray en After Sun Shampoo voor het beschermen en verzorgen van je mooie lokken. Ze bieden bescherming tegen UV-stralen, chloor en zout, maar repareren en hydrateren ook. Super fijn, want vooral in de zomer heeft je haar extra aandacht nodig.

Imago Sun Mask, Sun Protecting Spray en After Sun Shampoo. Prijs: € 22,95 voor de After Sun Shampoo en Sun Mask. Kopen kun je bij Flair 4 Hair in Amersfoort

Een prachtproduct van imago!

Okseltjesfris

Deze deodorant is een uitkomst voor iedereen die fan is van organische producten en lekkere geuren. De Girl Smelss deodorant is zonder aluminium, alcohol en is chemicaliën vrij. Love it! Heerlijk fris voor een warme zomerdag en gewoon voor dagelijks gebruik. Je kunt kiezen uit de geuren: Lemon Peppermint, Ylang Grapefruit, Vanilla Mandoline en Orange Geranium.

Girl Smells organische deodorant. Prijs: € 19,00. Kopen kun je hier.

Organische deo by Girl Smells

Eau de zomer

In de zomer en op vakantie gebruiken we meer geparfumeerde producten voor onze huid. Ik vind het dan lekker om een lichte geur te dragen. De Eau Fusion van Bioterm is een fusie van water en kristallen en is een geur voor echte momenten van welzijn. De mineraalakkoorden en toermalijnsteen zorgen voor momenten van ontspanning en positieve energie. Ik vind deze geur heel fijn door het lage alcohol percentage. Spuit de Eau Fusion op na een verfrissende douche en geniet!

Biotherm Eau de Fusion. Prijs: € 44,95 voor 100 ml. Kopen kun je hier.

Positive summervibes met Biotherm

Ontspannen met een masker

Onze huid moet heel wat doorstaan. Als ik de hele dag in de zon ben geweest, merk ik dat mijn gezicht aan wat ontspanning toe is. Patchology heeft hier een perfecte oplossing voor. De Good Fight masker vecht letterlijk tegen onzuiverheden en geven bad skin days geen schijn van kans. Lekker kalmerend voor na een dagje zonnebaden. Neem deze masker ook mee op vakantie voor ontspanning en een extra glow.

Patchology Good Fight Mood mask. Prijs: € 5,50. Kopen kun je hier.

Een lekker maskertje van Patchology