Dit zijn de make-up trends voor de herfst/winter 2019

De klok is weer achteruit gezet en de dagen zijn korter. We gaan richting de winter en dat betekent gezelligheid. Ik heb er zin in! Dit seizoen is er ontzettend veel gaande op het gebied van make-up. Prachtige trends die de show stelen. Om het wat makkelijker te maken heb ik het trendlijstje kort gehouden. Dit zijn de make-up trends voor deze herfst en winter.

Cheeky roze glow

Vind je het ook niet heerlijk als je een blos op je wangen hebt van het koude weer? Ik wel! Dit seizoen draait het om een mooie en natuurlijke blos. Al is deze trend eigenlijk een must-have voor het hele jaar! Ik vind de Angelika van NARS make-up heel fijn. Het is een zijdezachte blush waar je goed mee kunt blenden. Breng deze aan op je jukbeenderen tot aan je slapen om je wangen te laten spreken. De roze tint is heel subtiel en komt natuurlijk over.

NARS blush Angelika. Prijs: € 32,00. Kopen kun je hier.

Een mooie natuurlijke roze glow

Mooi mauve

Mauve is de perfecte kleur voor de herfst en de winter. Wat ik mooi vind aan mauve tinten is dat ze geschikt zijn voor iedere huid. Wel altijd met een andere uitstraling, maar ze zijn heel toegankelijk voor iedere vrouw. Ga dit seizoen voor een creamy product zoals die van Bobbi Brown. Deze kun je fijn aanbrengen op je ogen, lippen én wangen. Ideaal!

Bobbi Brown Pot Rouge for lips and cheeks. Prijs: € 34,00. Kopen kun je hier.

Mauve accenten bij Elizabeth Olsen

Uitgelopen eyeliner & zachte smokey eyes

Is je eyeliner een beetje uitgelopen? Lekker laten zitten want het mag. Net zoals zachte smokey eyes. Het fijne hieraan is dat je deze trend ook gewoon overdag kunt dragen. Het is voor iedereen makkelijk te creëren en je hebt maar een product nodig. Ik vind de Infailible Stylo eyeliner van L’Oréal super. Dit oogpotlood is roomzacht, heeft een sierlijke afwerking en blijft de hele dag krachtig zitten. Breng de eyeliner langs je wimperrand aan en smudge het vanaf daar met een kwastje. Wel aanbrengen na je oogschaduw en niet andersom.

L’Oréal Infaillible Stylo Eyeliner. Prijs: € 11,99. Kopen kun je hier.

Emmy Rossum met zachte smokey eyes

Volle en sprekende wimpers

Volle wimpers, ik houd ervan. Laat je ogen mooi opvallen met deze make-up trend. Creëer een volle look door het stevig aanbrengen van je mascara. Doe dit aan het uiteinde van je wimpers zodat je een wat meer volumineuze look creëert. Heb je geen lange wimpers van jezelf? Probeer dan de nepwimpers van Ardell of van de Etos. Mooie volle wimpers voor een goede prijs.

Ardell Eyelashes. Prijs: € 5,95. Kopen kun je hier.

Lange lashes bij Penelope Cruz

Natuurlijke brows

Dit seizoen gaan we voor natuurlijke wenkbrauwen en hier ben ik gek op. Ik ben blij dat deze make-up trend weer terug is. Even snel borstelen met een spoolie, bijwerken en afmaken met een transparante wenkbrauw gel. Een spoolie is trouwens een wegwerp wenkbrauw borsteltje! Ik gebruik zelf graag de Sculpt Automatic Pencil van Kiko. Met name de nummer 5 is een mooie kleur. Toegankelijk met een taupe tint en perfect voor de bruine en zwarte wenkbrauwen. Heb je blonde wenkbrauwen? Ga dan voor de nummer 1.

Kiko Eyebrow Sculpt Automatic Pencil. Prijs: € 6,99. Kopen kun je hier.

Natuurlijke wenkbrauwen bij zangeres Solange

Alle tinten rood op je lippen

Rood is altijd goed, vind je ook niet? Dit seizoen omarmen we verschillende tinten rood. Rich red, bordeaux, plum of klassiek rood. Al het rood is geweldig. Vind je het lastig om een passende kleur rood te kiezen? Kijk dan eens bij Burberry beauty. De oxblood is dieprood en plum-achtig. Een hele mooie kleur die ook prettig aanvoelt. Ben je geen fan van rood of heb je een lichte huid met een rode ondertoon? Ga dan voor een zachtere roodtint met minder roodpigment. Het zal je super goed staan, beloofd!

Burberry Lip Velvet Crush. Prijs: € 28,00. Kopen kun je hier.

Opvallend rood

Sheer foundation

Ik draag zelf nooit zoveel make-up, daarom vind ik het altijd mooi als een huid niet helemaal dicht geplamuurd is. De foundation van ELLIS FAAS is daarom mijn absolute favoriet. Door de minerale oliën en vitamine C en E extracten krijg je door deze foundation een prachtige dewy finish. Het wordt ook wel de skin veil genoemd en geeft je een tweede huid gevoel. De foundation heeft ook moisturizing ingrediënten en voedt de huid heel fijn. Ook ideaal voor een gevoelige huid. Als je een huid hebt die wel meer talg produceert, ga dan voor een mattere look.

ELLIS FAAS Skin Veil. Prijs: € 65,00. Kopen kun je hier.

Een mooie natuurlijke foundation

Gloss, gloss, gloss

Lipglos is tijdloos en met deze make-up trend mogen we eindeloos smeren. Dit seizoen draait het allemaal om een volle ‘glass’ finish. Extra glanzend en opvallend. Kiko heeft onlangs de 3D Hydra lijn uitgebracht met maar liefst 30 kleuren en verschillende finishes. Transparant, sterk gepigmenteerd, glanzend of parelmoerglans. Ik vind persoonlijk kleur nummer 05 een aanrader. Love! De gloss plakt niet en is verzorgend. Super, vooral tijdens de wintermaanden.

Kiko 3D Hydra Lipgloss. Prijs: € 7,99. Kopen kun je hier.

Een prachtige lipgloss shine