Dit was mijn 2019

Het is alweer de laatste dag van 2019 en wat een jaar is dit geweest! Ik heb veel mogen doen en het was hard werken. Maar dat vind ik fijn en het maakt me erg dankbaar. Go with the flow en er voor gaan. Soms ga ik een beetje onderuit, maar daarna kom ik altijd weer op de juiste weg terecht. Ik heb er altijd van gedroomd om in het buitenland en achter de schermen te werken. En dit jaar heb ik echt mooie dingen mogen doen. Sinds kort ben ik ook een onderdeel van het Geen Bluf Team en daar ben ik heel dankbaar voor. Ook heb ik een nieuwe sponsor erbij; CND, het fijne nagellakmerk. Laten we aankomend jaar weer samen groeien en mooie dingen maken! Dit was mijn 2019.

Achter de schermen bij RTL Boulevard met Vivienne van den Assem

Hoe mijn 2019 begon

Dit jaar begon met een ontzettend stoere shoot van Mike Williams. Mike is een 24-jarige DJ van Spinnin’ Records en voor zijn show mochten wij visuals maken. Super gaaf. We zijn twee dagen bezig geweest om mooie visuals te maken die werden afgespeeld tijdens zijn show. Lieve Lies en Romee, dank voor deze dagen. Jullie waren geweldige assistenten.

Visuals voor DJ Mike Williams

Liefde in de lucht met Je Kent Me Toch Schat?

Kennen jullie dit liefdes spelshow op RTL 4 nog? In deze show gaan koppels, die denken dat ze elkaar door en door kennen, met elkaar de strijd aan. Voor deze opnames zijn we met het team naar België gereisd en heb ik vier dagen met Vivienne van den Assem en Robert ten Brink mogen werken. Super gezellig en fijne setting.

Mijn looks voor Vivienne en Robert met Je Kent me Toch Schat? Achter de schermen met Robert en Charlot

Married At First Sight met Carlo, Eveline en Pablo

Vanaf 6 januari is er weer een nieuw seizoen van Maried At First Sight te zien op RTL 4, een programma waarin koppels eerst trouwen en elkaar daarna pas leren kennen. Spannend hè. Voor dit programma heb ik onder andere met Carlo, Bianca, Eveline, en Pablo mogen werken, heel fijn team!

Achter de schermen bij Maried At First Sight met Eveline!

Ook internationaal

Dit jaar heb ik ook weer een paar mooie opdrachten mogen doen voor mijn vertrouwde Radio 10 en Radio 538. Ik heb onder andere een onderwaterstoot gedaan voor de Ibizaweken met radio 538 en dit was zo gaaf. Daarnaast heb ik ook weer voor ELLIS FAAS trainingen mogen geven aan salons over de wereld.

Gezellig Met Gerard Ekdom

The Christmas Show

Een mooiere afsluiter voor 2019 was er niet. The Christmas Show is een prachtige kerstshow voor jong en oud in het Ziggo Dome. Ik kan het je echt aanraden om volgende jaar heen te gaan. Dit kerstsprookje wil je niet missen. Dit jaar was de show onder andere met Famke Louise, Buddy Vedder en natuurlijk Carlo Boszhard die het verhaal vertelde. Met het team hebben we twee dagen onwijs hard gewerkt, maar wat was het geweldig. De sfeer, het team, de artiesten en de show. Alles klopte.

The Christmas Show met Famke Louise als fee!

2019 was geweldig, op naar een nieuw jaar

Naast al deze mooie klussen heb ik natuurlijk nog veel meer mogen doen. Mooie opdrachten, fijne bedrijven en gezellige klanten waarmee ik heb mogen werken. Bedankt! Ik had me geen beter jaar kunnen wensen. Over wensen gesproken. Ik wens jou een heel mooi jaar. Geloof in jezelf, groei en ga er tegen aan. Geniet van alles en alvast een gelukkig, succesvol en prachtig 2020.

Achter de schermen met Roberta Pagnier en Bianca van der Steen bij Wat Eten We Vandaag