Make-up & haar

Als make-up & haar stylist verzorg ik complete looks en laat ik graag mijn veelzijdigheid zien. In opdracht met diverse en uiteenlopende klanten werk ik concepten uit die direct op wensen aansluiten. Voor grotere producties word ik altijd bijgestaan door een enthousiast en professioneel team. Hieronder kun je zien wat ik allemaal doe.

TV & Fotoshoots

Voor uiteenlopende opdrachten op het gebied van tv en fotoshoots verzorg ik de beste looks. Ik werk veel samen met fotografen en productiebedrijven waarbij ik make-up & haar verzorg voor onder andere televisie, videoclips, commercials, mediaproducties en diverse shoots.

Fashion, shows & evenementen

Wat zijn schijnwerpers als je die nergens op kan richten en wat is een show zonder make-up en een mooi kapsel! In de hectische modewereld en achter de schermen van diverse shows creëer ik in een snel tempo een passende look. Ik verzorg make-up & haar voor runways, rode loper evenementen, magazines, maar ook voor talloze beurzen en zakelijke gelegenheden.

Bruidsmake-up & haar

Op de dag waar jij als klein meisje al van droomde, is niks onmogelijk. Ik laat je stralen zoals het hoort. Met of zonder tierelantijntjes. Jij richt je op je toekomstige man en ik zorg voor jou. Met jouw wensen creëer ik een fantastische look met een prachtig kapsel. Meer over Bruidsmake-up en haar? Klik dan hier.

Make-up masterclass

Ik zou geen goede make-up & haar stylist kunnen zijn zonder mijn kennis te delen. Mijn kennis en creativiteit deel ik graag met jou tijdens een make-up masterclass. Ik laat je de in en outs zien, maar belangrijker nog: ik laat jouw creativiteit z’n gang gaan. Ik geef masterclasses en train beginnende tot professionele visagisten tot veelzijdige stylistes. Klaar voor de wereld van visagie. Wil je weten welke masterclasses ik geef? Klik dan hier.