Dit zijn de make-up trends van zomer 2019

Hoewel de zon zich nog niet helemaal laat zien, zijn we allemaal wel toe aan de zomer. Om alvast te genieten van de zomerse sferen, gaan we dit seizoen voorbereid in met de nieuwste make-up trends. Van natuurlijke brows tot aan bronzers. Met deze make-up trends ben je weer helemaal up to date!

Natuurlijke brows

Laat je pincet lekker liggen en ga deze zomer voor natuurlijke en messy wenkbrauwen. In de jaren negentig werden bijna alle haren weg geëpileerd tot een streepje, maar nu nemen volle en wilde wenkbrauwen het over. Ik vind het prachtig. Ben je niet gezegend met volle wenkbrauwen van jezelf of wil je ze iets opvullen? Ik gebruik het liefst de Dior Plump and Brow of de Dior Brow Styler. Door de fijne borsteltjes kun je er heel precies mee werken en dat is super. Love it.

Dior Pump ‘nd Brow. Prijs: € 31,00. Kopen kun je hier.

Wild Brows by Proenza Schouler

De perfecte huid

Een perfecte huid is eigenlijk meer een must dan dat het een make-up trend is. Voor dit seizoen draaide het op de catwalk allemaal om een ‘just got a facial’ huid. Backstage bij de Alexa Chung show kregen alle modellen eerst een heerlijke gezichtsmassage waardoor de bloedsomloop verbeterde. Door de massage en fijne skincare producten kregen de modellen een hele pure en natuurlijke glow. Wil je ook een perfecte huid? De Youthquake moisturizer van Marc Jacob is echt een aanrader. Het wordt backstage veel gebruikt en is recentelijk gelanceerd.

Marc Jacob Youthquake Skin Moisturizer. Prijs: € 52,80. Kopen kun je hier.

‘Just got a facial look’ by Alexa Chung

Statement lips

Statement lips zijn eigenlijk een tijdloze make-up trend. Op de catwalk zag je voor aankomend seizoen vooral hele rijke en vrolijke kleuren. Met name Chanel viel op door haar intense Rouge Allure Velvet lippenstift collectie. Wat overigens ook mijn favoriet is. Toch liever iets minder opvallen? Ga dan voor stained lips. Zo heb je toch wat kleur op je lippen. In mijn blog over de lippentrends van 2019 vertel ik hier alles over. Lezen kun je hier.

Chanel Rouge Allure Velvet Extreme. Prijs: € 37,00. Kopen kun je hier.

Statement lips by Chanel – rouge collection

Sproeten

Designers zijn gek op sproeten en er is geen reden waarom jij dat ook niet moet zijn. Nu de zon weer schijnt, vallen sproeten meer op en ze mogen geaccentueerd worden. Ik vind het onwijs jammer als mensen hun sproeten verbergen en vooral als ze dat met make-up doen. Je creëert daarmee een totaal andere look van jezelf, doodzonde. Heb je geen sproeten? Fake dan the look met de Brow Precise Eyebrow Pencil van Maybelline.

Maybelline Brow Precise® Micro Eyebrow Pencil. Prijs: € 9,40 per stuk.Kopen kun je hier.

Fake the look met mooie sproeten by Val Garland!

Bronzer

Voor een warme finish op het gezicht ga je voor een bronzer. Maar breng het wel subtiel aan rondom je gezicht en licht op je jukbeenderen. De nieuwste Wild Earth collectie van Dior heeft een hele mooie bronzer die je vandaag nog wil kopen. Heb je trouwens de spectaculaire Dior Resort 2020 show gezien? De lancering van de Wild Earth collectie ging samen met de show die plaatsvond in het mooie Marrakech. Maria Grazia Chiuri toonde haar collectie op een droomlocatie en met een fenomenale setting. Verliefd!

DiorSkin Mineral Nude Bronze Wild Earth – Limited Edition. Prijs: € 46,50 per stuk. Kopen kun je hier

Dior Wild Earth Bronzer